Musiikki

Print Friendly, PDF & Email

Moon River Porvoo 2018 – Musiikkitapahtumat

12.00
Galleria Näsin kartano, Näsinmäentie 1: Näsin kartanon kesänäyttely ja Allegros kvartetin konsertti. Näsin kartanon kesänäyttelyssä suomalaisten taiteilijoiden teoksia, Allegro-kvartetin konsertin ohjelmistossa Sibeliuksen, Kuulan ja Rautavaaran teoksia. Näyttely avoinna klo 12.00-16.00. Konsertti klo 14.30. Näyttely 3 €/hlö, konsertti 10 € sis.sisäänpääsymaksun näyttelyyn.

13.00
Limonaatia ry tarjoilee limua ja laulua klo 13 alkaen liikkuen kaupungilla, Jokirannassa ja Vanhassa kaupungissa. Mukillinen limua maksaa 1e ja sillä saa F.E.Voicen esittämän laulun kaupan päälle!

14.00
Runeberginpuisto, keskusta. Suomenkylän soittokunta: Ikivihreää Suomesta ja maailmalta. Säävaraus.

15.00
Runebergin koti, Aleksanterinkatu 3. Töölö Brass -vaskiyhtye: Vänrikki Stoolin kertomaa. Täydessä noin 30 soittajan kokoonpanossaan Töölö Brass on perinteinen englantilaisen brass bandin mukainen vaskipuhallinorkesteri. Orkesterin konsertin pääteoksena kuullaan Mattias Arveheimin säveltämä Fänrik Ståhls sägner, jossa kuvataan mm. J. L. Runebergin samannimisen teoksen henkilöhahmoja. Esityksen kertojana on näyttelijä Dan Henriksson. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmalehtinen 5 e.

16.00
Pikku kirkko, Kirkkotori 2. Musikaalinen Aperitif- Glint & Annika Palm. 

Wanhan Aseman Makasiinipuoti, Vanha Hämeenlinnantie 4. 3 Guitars in Concert. 18 Tour.

Zum Beispiel, Rihkamakatu 2: DreamSisters Quartet. DreamSisters Quartet ihastuttaa Barbershop-laululla Zumissa.

17.00
Wilhelm Å, Itäinen Rantapromenadi 11: Laura & Kyösti. Wilhelm Å:n kesän viimeistä liveä tulee tahdittamaan karismaattinen duo Laura & Kyösti, joka ottaa Wilhelm Å:n ponttoonin haltuun lauantaina 25.8.2018 klo 17 alkaen. Ainutlaatuinen tunnelma, aurinko, kylmät juotavat sekä hyvää musiikkia – se on reseptimme onnistuneeseen iltaan.

18.00
Haikon kartano, Haikkoontie 114. Duo Oblivion. Duo Oblivion soittaa pääasiassa argentiinalaisia tangoja ja lajin mestareiden kuten Astor Piazzollan ja Carlos Gardelin kappaleita. Pianon ja viulun yhteiselolle rakentuva ohjelmisto tuo esiin tämän syvän musiikkityylin tunnetuimpia teoksia kauneuden, haikeuden, tunteenpalon ja kuumien rytmien elementtejä yhdistellen.

Pikku kirkko, Kirkkotori 2. Johanna Nurmimaa, Anna Turunen: Sydämen sanoja, Sielun lauluja.
Hetki hoitavien sointujen ja voimaannuttavien runojen äärellä.

Taidehalli, Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1: Antti Tolvi – GONG Ääni kylpy. Gongia voi ajatella aurinkona. Se symboloi kaikkeutta ja edustaa alkuperäistä hiljaisuutta ja luomisen mahdollisuutta. Gong muodostaa äärettömyyden ensimmäisen liikkeen. Sen värähtelyt ovat kaikkien olemassa olevien tai mahdollisesti olemassa olevien muotojen, olentojen ja ajatusten elämänvirtaa. Yhteen nuijan iskuun sisältyy kaikki, alkuräjähdyksestä aina maailmankaikkeuden himmenemiseen asti. Antti Tolvi on Qigong/Yin/Zen ohjaaja ja äänitaitelija Kemiönsaarelta. Antti on harjoittanut Taijita/Qigongia/Zeniä päivittäin yli 15 vuotta ja on soittanut yli 200 konserttia ympärimaailmaa (Shanghai EXPO 2010, Japanissa kaksi kiertuetta, USAssa neljä 2005-2015..). Antti on julkaissut 13 soolo albumia ja ollut mukana yli 50 albumilla säveltäjänä ja/tai soittajana. Hän on tehnyt useita äänitaideinstallaatiota eri gallerioihin ympäri Suomea (Galleria Sinne Helsinki, Tampere Biennaali 2018, B-Gallery Turku) ja tehnyt projekteja tanssi-, elokuva- ja nukketeatteritaiteen ammattilaisten kanssa.

19.00
Wanha Laamanni, Vuorikatu 17: Ronda & Amanda akustisesti. Ihastuttavat ystävykset Amanda & Ronda esittävät lauantaina Moon Riverissa Wanhan Laamannin terassilla tunnelmallisen setin, jossa kuullaan mm. Adelen, Amy Winehousen ja Phil Collinsin kappaleita!

20.00
Haikon kartano, Haikkoontie 114: Hinthaaran kuoro Goes Motown! 70- ja 80-lukujen Motown-hittejä The Moose Hair Choir’n eli Hinthaaran kuoron esittäminä. Lavalla lisäksi: Jarkko Lepistö/rummut, Seppo Kantonen/piano ja Timo Tuppurainen/basso. Kuoroa johtaa Mia Makaroff. Vapaa pääsy, ohjelmalehtinen 10 e.

Fryysarinranta, Jokikatu 20: Trubaduuri Sergei Vartiainen ihastuttaa livemusiikilla elokuun illassa Fryysarinrannan terassilla. 

Mannerheiminkadun sillan alla, Jokikatu: KOKEILE Festivaali: Videoinstallaatio ”LightNoiseCruise with Captain Rudolf Styler”. VJ Rudolf Styler. Kokeile Festival järjestää Moon Riverin yhteydessä kokeellisen elokuvanäytöksen Porvoon Mannerheiminkadun sillan alla lauantaina 25.8. klo 20-23. Visuaalista antia säestää leijaileva mutta arvaamaton live-ambientmusiikki. Performanssin äänimaisemasta vastaavat Astroschnautzer, Utu Lautturi, Wintermute ja Pigments. Tapahtuma on ilmainen ja paikalle voi saapua koska vain ja kesken kaiken.

21.00
JATKOT:
~ PALEFACE & RICKY TICK BIG BAND DUO ~
~ KULTAINEN NUORUUS ~
Vanha 123, Kaivokatu 35

Moon River & Smaku & Porvoo Jazz Festival paiskaavat kättä elokuun lämpimässä illassa! Loppukesän tapahtumat luovuttavat soihdun syksyn seuraavalle Porvoolaiselle festarille, kun tapahtumat toteuttavat yhteistuotantona jazz-rap iltamat lauantaina 25.8. Vanha 123:ssa.

Klo 21 Moon River tarjoilee paikallista rappia Kultaisen Nuoruuden voimin.
Ilta huipentuu Porvoo Jazz Festivalin spessukeikalla, kun lavalla tunnelmaa hämmentää ennennäkemätön trio Paleface & Ricky Tick Big Band duo (Valtteri Pöyhönen & Jaska Lukkarinen)

~ Kultainen Nuoruus ~
~ Paleface & RTBB Duo ~
Paleface, Jaska Lukkarinen, Valtteri Pöyhönen

Liput 15 e, vain ovelta.

Ovet auki klo 20.00
Ei alkoholimyyntiä, BYOB
K-18.

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email