Perhetapahtumat

Print Friendly, PDF & Email

Moon River Porvoo 2018 – Perhetapahtumat

9.00
Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28: Lastentapahtuma klo 9-11. 
Ilmapalloja, kasvomaalausta sekä teatteria.

9.30
Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28: Mamia Company: Sammakkolammikko.”Älä heitä roskaa. Et voi koskaan tietää kenen kotia se moskaa.” Sammakkolammikko on monitasoinen teos puhtaan veden tärkeydestä. Vuorovaikutteinen tanssisatu on suunnattu koko perheelle (4v. ylöspäin). Katsojat pääsevät mm. osallistumaan Sammakon sukulaisina Lammen pelastamiseen.

10.00
Suomenkylän TeatteriTalo,Malmintie 2: TeatteriTalon avoimet ovet klo 10-13. Pöytäteatteri- Työpaja, kasvomaalausta, tekemistä ja puuhaa Teatterisalin maailmoissa. Tutustu opettajiimme ja harrastustoimintaan! Herkuttele TeatteriTalon kulttuuriyhdistyksen Aula-kahvilassa! Peppi Pitkätossu viihdyttää ystäviään koko tapahtuman ajan. Kirjailija Jaana Lehtiö tavattavissa klo 11-13. Tutustu Porvoo-dekkareihin ja Taikavalon seikkailuihin.
Loistava mahdollisuus vaikkapa saada oma kirja kirjailijan signeerauksella! Viiru ja Pesonen esiintyvät klo 12.00. Harrastus- ja opetustoiminnan INFO-startti klo 13.00. Vapaa pääsy.

11.00
Vanha 123, Kaivokatu 35: Pekka Töpöhäntä ja kujakollit sekä kissabändi esiintyy. Teatteri Werner esittää Pekka Töpöhäntä -näytelmää Porvoossa lokakuussa. Maksuton.

Keskustan ja Vanhan porvoon kujilla: Nukketeatteri Ofelia ja Pikku Kulkuri: Fauna Humana. Eläinhahmot jänis poikasineen sekä korppi osallistuvat Moon Riveriin ja ihmettelevät hulinaa ihmisten kanssa. Klo 11-13.

12.00
Suomenkylän TeatteriTalo,Malmintie 2: Viiru ja Pesonen esiintyvät.. Vapaa pääsy.

13.00
Suomenkylän TeatteriTalo, Malmintie 2: Harrastus- ja opetustoiminnan INFO-Startti klo 13.00.

14.00 / 15.00 / 16.00
Taidetehdas, Ateljeekäytävä, Läntinen Aleksanterinkatu 1: Lastenkulttuurituottamo LAKU: Vauvojen värikylpylä. Värikylpylä on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Moniaistisessa työpajassa edetään materiaalien, värien ja muotojen kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Värikylpylän tavoitteena on kiireetön yhdessäolo ja vuorovaikutus vauvan ja aikuisen välillä. Työpajassa työskennellään rennosti ja avoimin mielin lapsen tahtiin. Maalaamiseen käytettävät materiaalit ovat turvallisia ja elintarvikepohjaisia. Ilmoittautumiset 24.7.2018 alkaen: liini@lastenkulttuurituottamolaku.fi
Yhteen työpajaan mahtuu kahdeksan vauvaa (4-12kk) vanhemman kera. Värikylpylät klo 14, 15 ja 16 ja yhden työpajan kesto noin 30 min.

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email