Osla Live Porvoossa 21.7.2012 – esiintyjäkaarti täydentyy

Viidettä kertaa järjestettävän Osla Live -festaritapahtuman noste kasvaa entisestään, kun aiemmin julkistettujen maailmanluokan tähtien – Europen ja Apocalyptican – lisäksi lavalle nousevat kovat kotimaiset: huippusuosittu maamme eturivin naisartisti Kaija Koo ja verraton kemiläinen bilebändi Joku Paikallinen Bändi, porvoolaisen yleisön toiveesta, sekä Dog Days Revolution (DDR) joka soittaa AC/DC Covereita. Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag järjestää jo perinteeksi muodostuneen festivaalin lauantaina 21.7.2012 Porvoon Kokonniemen laskettelukeskuksen alueella. ”Keskustasta on nyt entistä lyhyempi matka festaripaikalle, kun siirrymme Kokonniemen kärjestä laskettelukeskuksen rinnealueelle.” Varuboden-Oslan asiakkuuspäällikkö Tea Valjakka kertoo.

”Olemme onnistuneet saamaan ulkomaisen, listaykköseksi 25 maassa yltäneen Europen rinnalle erinomaiset kotimaiset esiintyjät, jotka eivät kalpene ruotsalaisbändin rinnalla piiruakaan”, toteaa Varuboden-Oslan ravintolatoimialapäällikkö Jan-Peter Sjöroos tyytyväisenä. Kaija Koo ja Joku Paikallinen Bändi myös laajentavat tarjontaa musiikkityylillisesti popimpaan suuntaan Apocalyptican ja Europen edustamasta raskaammasta genrestä.

Ennakkoliput ovat myynnissä Porvoon Sokoksella ja Kirkkonummen Prismassa. Näin Varuboden-Oslan asiakasomistajilla ja muilla asiakkailla on ennen muita mahdollisuus hankkia liput kesän kuumimpaan tapahtumaan. ”Tätä mahdollisuutta on jo hyödynnetty ahkerasti, mutta nopeille toimijoille riittää vielä näitäkin, ilman toimituskulua myytäviä ennakkolippuja. Myös VIP-paketteja on mennyt kaupaksi hyvään tahtiin.” Sjöroos vinkkaa.

Liput tulevat valtakunnalliseen myyntiin Lippupalvelun kautta 23.1.2012 alkaen. Yritys- ja VIP-pakettien myyntiä hoitaa Tea Valjakka numerossa 010 765 9307. Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä.

Liput:
Lippujen myynti on käynnissä Porvoon Sokoksen ja Kirkkonummen Prisman asiakaspalvelupisteissä. Ennakkolippujen hinnat: 35 € ja S-Etukortilla 29 €. (Liput portilta 40 €). Ennakkoliput tulevat valtakunnalliseen myyntiin Lippupalvelun kautta 23.1.2012 alkaen. Tällöin hintoihin lisätään Lippupalvelun toimituskulu. Yritys- ja VIP-paketteja voi tiedustella Tea Valjakalta numerosta 010 765 9307.

Print Friendly, PDF & Email