Teatteri, elokuva ja ilmaisu

Print Friendly, PDF & Email

Moon River Porvoo 2018 – Teatteri, elokuva ja ilmaisu

9.00
Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28: Lastentapahtuma klo 9-11. Ilmapalloja, kasvomaalausta sekä teatteria. 9.30 Mamia Company: Sammakkolammikko.”Älä heitä roskaa. Et voi koskaan tietää kenen kotia se moskaa.” Sammakkolammikko on monitasoinen teos puhtaan veden tärkeydestä. Vuorovaikutteinen tanssisatu on suunnattu koko perheelle (4v. ylöspäin). Katsojat pääsevät mm. osallistumaan Sammakon sukulaisina Lammen pelastamiseen.

11.00
Vanha 123, Kaivokatu 35: Pekka Töpöhäntä ja kujakollit sekä kissabändi esiintyy. Teatteri Werner esittää Pekka Töpöhäntä -näytelmää Porvoossa lokakuussa.

12.00
Suomenkylän TeatteriTalo, Malmintie 2: Viiru ja Pesonen esiintyvät.

18.00
Wanha Laamanni, Vuorikatu 17: Teatteri Werner: Suhteellisia sovituksia á la Teatteri Werner ja Varski Varjola

20.00
Bistro Gustaf, Mannerheiminkatu 9: Teatteri Werner: Suhteellisia sovituksia á la Teatteri Werner ja Varski Varjola.

Mannerheiminkadun sillan alla, Jokikatu: KOKEILE Festivaali: Videoinstallaatio ”LightNoiseCruise with Captain Rudolf Styler”. VJ Rudolf Styler.Kokeile Festival järjestää Moon Riverin yhteydessä kokeellisen elokuvanäytöksen Porvoon Mannerheiminkadun sillan alla lauantaina 25.8. klo 20-23. Visuaalista antia säestää leijaileva mutta arvaamaton live-ambientmusiikki. Performanssin äänimaisemasta vastaavat Astroschnautzer, Utu Lautturi, Wintermute ja Pigments. Tapahtuma on ilmainen ja paikalle voi saapua koska vain ja kesken kaiken. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email