Moon River Porvoo ry

Yhdistyksen tarkoituksena on Porvoon keskustan elävöittäminen ja kaupunkilaisten yhteisöllisyyden herättäminen ja ylläpitäminen.  Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää vuosittain Moon River -tapahtuman, tiedottaa toiminnastaan ja järjestää kulttuuritapahtumia.

Moon River Porvoo ry hallitus
Kari Hirvonen, puheenjohtaja
Laura Pulkkinen, sihteeri
Birgitta Palmqvist
Pentti Kinosmaa
Klaus Suhonen
Iina Virkki

Jäsenmaksut 2017
Kuka tahansa yksityishenkilö tai yhteisö voi jatkossa tukea Moon River Porvoo ry:tä sekä Moon River -tapahtumaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäseneksi liittyminen edellyttää yhdistyksen toiminnan (yllä) ja sääntöjen hyväksymistä sekä jäsenmaksun maksamista Moon River Porvoo ry:n tilille. Jäsenmaksut vuonna 2017 ovat min. 20 e / yksityishenkilö ja min. 50 e / yhteisö. Jäsenmaksulla ei ole ylärajaa.

Jäsenmaksun maksutiedot
Saaja: Moon River Porvoo ry
Tili: Porvoon Osuuspankki FI88 5358 0620 3081 29
Summa: min. 20 e  yksityishenkilö / min. 50 e yhteisö
Viite: 1009

Maksettuasi jäsenmaksun, laita tieto liittymisestäsi koordinaattori Laura Pulkkiselle osoitteeseen laura.pulkkinen@moonriverporvoo.fi. Liitä viestiin yhdistykseen liittyneen jäsenen tai jäsenien sähköpostiosoite ja puhelinnumero jäsenrekisteriä varten. Lämmin kiitos liittymisestäsi ja kannatuksestasi!